NIEUWBOUW ADVIES

Nieuwbouw

Bouw Groen neemt het uit uw handen !

BOUWGROEN helpt u met de technische studies zoals het EPB verslag, de Veiligheidscoördinatie, het Ventilatieverslag sinds 1/1/2016 en de Luchtdichtheidstest (Blowerdoor), afzonderlijk of als totaalpakket zodanig dat alle studies op elkaar worden afgestemd.

Hierdoor heeft u als Bouwheer of Architect 1 contactpunt voor alle verplichte studies en attesten. Hierdoor schept u duidelijkheid in uw bouwproject en u kan zich hierdoor richten op het ontwerp en de afwerking.

EPB: Gebouwen gaan verschillende generaties mee. Wie vandaag bouwt of verbouwt, bepaalt grotendeels hoe het energiegebruik van de bewoners er in de volgende decennia zal uitzien. Nieuwe energieverspillende (ver-) bouwprojecten zijn maatschappelijk ontoelaatbaar. Daarom is de energieprestatieregelgeving van toepassing. Voluit spreken we over "Energieprestatie en Binnenklimaat", afgekort EPB. BOUW GROEN is uw partner voor de opmaak van uw EPB Verslag. Klik hier hier voor prijzen. (C. Roggeman)

VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE: Onze veiligheidscoördinatoren beschikken over de nodige kwalificaties om op uw werven de wettelijke veiligheidscoördinatie-opdracht te vervullen. BOUW GROEN is actief in deze discipline i.f.v. de wetgeving Tijdelijke en Mobiele Bouwplaatsen. Onze aanpak is innovatief en modern. Dankzij onze eigen ontwikkelde onlinetool voor planning en opvolging garanderen wij een performante veiligheidscoördinatie van uw werf. (Andy Vandenabeele)

LUCHTDICHTHEIDSTEST:

Wanneer u de luchtdichtheid van uw gebouw laat controleren door een vakman wint u bovendien belangrijke punten voor uw E-peil, en kan u bovendien ook vaak beroep doen op regionale premies. (A. Vandenabeele)

VENTILATIE ONTWERP:

Het kwaliteitskader voor residentiële ventilatie installaties in het Vlaamse Gewest eist dat voor alle bouwaanvragen vanaf 1/1/2016 een VENTILATIE ONTWERP & -VERSLAG aanwezig is. (A. Vandenabeele)

Bel voor uw prijs bij combinatie van onze diensten: 0800/95.810

Nieuwbouw
Nieuwbouw
Nieuwbouw

Bel Gratis of klik hier

0800/95.810